Nieuw doosletter Profiel 5Spx

Licht heeft en impact! Maar dit alleen als verlichte letters met lichtpuntjes niet verblinden of enkele LEDs niet meer werken. Wat zich aanhort als de kwadratuur van de cirkel, hebben wij ons als doel gesteld en binnen enn lang ontwikkelingsprocess een dooslettertype ontworpen, die deze mitsen vervuld.

De voorkant van de doosletter is voorzien van lichtpunten in een transparant layer (regelmatig over de front of alleen in contour) en mag als extra met een gelijkmatig verlichte achtergrond uitgevoerd worden. De felligheid van lichtpunten, welke door een lenssysteem bereikt worden, zijn tegenover producten met DIP-LED zo vermindert, dat deze in combinatie met gewoon verlichte letters een verblinden van de LED-puntjes voorkomen wordt.

Door de lenssytem is ook de risico van een defect van enkele  DIP-LED uitgesloten, om dat onze doosletters met onze betrouwbaren LED-modules van nextLED verlicht worden. Tevens bijde wit lichtkleuren (6000°K en 3200°K) is ook een verlichting met roode, blauwe of groene LEDs mogelijk. Een vervanging van de LEDs is altijd mogelijk, zonder dat de gehele letter moet vervangen worden, zo dat deze product gelijktijdig ook heel duurzam is.

Standardelementen voor de apotheek

De Profiel 5Spx is geschickt voor individueele projecten. Maar er bestaan ook al standard-logos voor de apotheek, zoals de roode apotheek-logo met roode LEDs en de groene kruis met groene LEDs, los of in combinatie