3D PRINTED SIGNS

In plaats van consumeren of bewerken van materiaal om een kleine letter voor een profielbrief te produceren, gebruiken we nu alleen de hoeveelheid halffabrikaten die we eigenlijk nodig hebben voor de productie. Het feit dat ook uitgangsmaterialen kunnen worden gebruikt, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en biocomposabel volgens EN 13432, maakt de zaken nog slimmer.

Met het gebruik van 3Dprint als additive manufacturing gaan we nieuwe en creatieve manieren. En open mogelijkheden voor nieuwe ontwerpen van verlichte letters, die voorheen moeilijk of onmogelijk te implementeren waren.

Ook bijzonder is het oppervlak met de zichtbare en opvallende lagen, waardoor het oppervlak een onafhankelijk karakter krijgt. En met een verscheidenheid aan verlichtingsopties die het afdrukproces van de dual-extruder mogelijk maakt, kunt u een ander hoogtepunt instellen met 3Dprinted!

Green Thinking

Nieuwe wegen

Nieuwe designs

B1! Nou en?

Profiel 5S eco

Basismateriaal voor onze 3Dprints zijn polyactides (PLA), die tot de polyesters behoren. Van jou is ons filament gemaakt, van hernieuwbare bronnen zoals. Maïszetmeel, waardoor het een biocompatibele grondstof is.

Ons filament is een zogenaamd PLA-mengsel om de gewenste sterkte en hittebestendigheid te bereiken. Maar zelfs met de gebruikte ligninevezels wordt een natuurlijke grondstof gebruikt. 

Profiel 5S liner

Heb je altijd het idee gehad om je doosletters zijwaarts te laten schijnen? Maar niet helemaal, maar alleen als een hoogtepunt van het lichteffect? Voila, de dubbele extruder maakt mogelijk wat anders alleen betaalbaar is in massaproductie.

Een combinatie van PLA blend in zilver of zwart met gekleurde strepen PLA kunt kijken glanzend en unieke hun lichtreclames. 

Profiel 3 liner

Wat bij frontverlicht letters past, werkt natuurlijk ook met achtergrondverlichting. In een basis behuizing PLA-mix zetten we met fijne contouren van PET-G wit opaal een spotlight, zo dat een profiel 3-letter op donkere achtergronden kan schitterend uitzien .

De contouren kunnen ook in kleur worden uitgevoerd, gesatineerd acrylaat of PET-G kunnen als bodem worden gebruikt. 

Profiel 5S carboon

Mooi, sterk, zwart – Carbon heeft dat extra iets!

Het materiaal overtuigt niet alleen in termen van optica. De lichtgewicht biedt ook B1-status op het gebied van brandbeveiliging als uitgangsmateriaal. We gebruiken een PET-G-filament met koolstofvezels (C20) voor het onderkast.

Als frontmateriaal wordt alleen de witte opaal PET-G gebruikt voor de vereiste B1.